Preguntes freqüents

En què consisteix una sessió de Room Escape a l’Agència 846?
A l’Agència 846 ens arriben casos nous periòdicament. Quan els nostres agents no donen l’abast demanen ajuda, en aquest cas a vosaltres.

Si accepteu un dels casos, quedareu tot el grup tancat dins d’una habitació, on haureu de resoldre el cas i alhora aconseguir sortir-ne abans de 60 minuts.

La lògica, l'enginy i el treball en equip seran claus!

El joc és perillos? Fa por?

En absolut. És totalment segur i apte per a tothom, fins i tot si estàs embarassada (enhorabona!) o si ets claustrofòbic, ja que per motius de seguretat, en tot moment que ho desitgeu podreu deixar de jugar amb nosaltres i sortir de l’habitació. En aquest cas però, no podreu tornar-hi a entrar. A més a més, un agent us estarà supervisant a través de les càmeres de seguretat per tal de vetllar per al bon funcionament de la partida i podreu contactar-hi en tot moment.

Pel que fa a la por no patiu, no en fa i estareu sols en tot moment, la nostra intenció és que tothom s’ho passi bé.

Quants investigadors podem jugar per sessió?

Les sessions estan pensades per fer-se idealment en grups de 2 a 6 persones, per gaudir plenament de l’experiència i tenir espai suficient. Com més compenetrats aneu, més possibilitats de resoldre el cas!

Excepcionalment, quan participen menors permetem que l’adult acompanyant sigui la 7a persona.

En cas de ser un grup més nombrós, us recomanem reservar 2 sessions consecutives per tal de poder jugar competint entre vosaltres o reservar els 2 casos per jugar alhora.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per e-mail o telèfon (717.773.846) si teniu dubtes al respecte i també per gestionar la reserva. Així si reserveu les 2 sales farem que les sessions comencin alhora, i si reserveu 2 sessions consecutives farem que la segona sessió comenci just després d'acabar la primera, així en 2:30h aproximadament haureu jugat tots.

Quina és l’edat mínima per jugar a l’Agència 846?

Cal tenir 7 anys per poder resoldre el Cas Namíbia i recomanem ser major de 12 anys per resoldre el Cas Napoli.

Els menors d'edat sempre han d'entrar acompanyats d'un adult al grup o del nostre Game Master.

Com podem reservar una sessió a l’Agència 846?

Heu d’anar a l’apartat de Reserves de la web de l’Agència on us apareixerà un calendari amb els dies i hores disponibles (en verd). Seleccioneu el dia i hora que preferiu. Tingueu en compte que tenim un únic calendari per les dues sales, així que fixeu-vos bé a quin cas correspon cada hora.

Us demanarà les vostres dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i e-mail) i seguidament tindreu una passarel·la segura de pagament amb targeta. Un cop acabat el procediment rebreu un e-mail de confirmació si tot ha anat bé.
En cas de no completar el pagament, la sessió triada quedarà lliure i disponible, passats 30 minuts, per ser reservada de nou.

Si voleu venir una tarda entre setmana estarem encantats de rebre-us! Truque-nos al 717.773.846

Si el dia i hora que voleu reservar encara no està disponible al web, envieu-nos un e-mail per tal de que us pre-reservem la sessió. Un cop oberta aquella data al calendari rebreu un e-mail de confirmació.

Com podem sol·licitar una factura a l’Agència 846?

Un cop formalitzada la reserva, envieu un mail a l’Agència amb les vostres dades fiscals i rebreu la factura en .pdf per e-mail durant les següents 72 hores.

Cal que faci algun entrenament previ per poder jugar a l’Agència 846?

No, la força no serà necessària en cap moment, ni tampoc cal tenir un estat físic concret.
L’important serà ser molt observador, tenir una bona capacitat de relacionar idees i conceptes, utilitzar l’enginy i sobretot la deducció.

Podem portar material o elements de casa?

No. Tots els objectes personals que porteu els haureu de deixar en unes caselles tancades amb clau abans d’entrar a la sala (jaquetes, bosses, motxilles, mòbils, rellotges intel·ligents, etc).

Quant costa una partida a l’Agència 846?

El preu depèn del número de participants i la data del joc.

El preu estàndard és:
2 a 4 persones --- 60€ / grup
5 persones --- 70€ / grup
6 persones --- 80€ / grup
7 persones --- 95€ / grup

*el servei d'acompanyament de menors fet pel Game Master té un cost de 5€ extres respecte l'adult acompanyant. Per un grup de 6 nens + el GM serien 80€ + 15€ (adult acompanyant) + 5€ = 100€.
Podem pagar en efectiu a l’Agència 846?

Si, truqueu-nos prèviament al 717.773.846 i us explicarem com gestionar-ho.

Podem jugar si arribem tard?

En tota reserva us donem 10 minuts de cortesia, en cas de no ser a l’Agència, passat aquest temps, ens veurem obligats a cancel·lar la vostra reserva per tal de no perjudicar als investigadors dels grups següents.

Us demanem que sigueu puntuals i que arribeu tots alhora, NO CAL ARRIBAR ABANS! La porta de l'Agència846 s'obrirà a l'hora exacte en que teniu la reserva. Penseu que necessitem que hi sigueu tots per tal d’explicar-vos detalladament la vostra missió en el cas. A més a més, un cop sortiu de l’habitació (resolt el cas o no) també ens agradarà dedicar-vos uns minuts per comentar la vostra experiència i fer una foto de record.

Podem canviar el dia de la reserva o cancelar-la?

Les reserves poden canviar-se o cancel·lar-se, una vegada, si és amb més de 72 hores d'antelació. Caldrà enviar un e-mail a l’Agència amb l’assumpte “canviar reserva” o “cancel·lar reserva”, indicant el codi de reserva, el dia i hora reservats i el nou dia i hora que voleu reservar, en cas de voler-la canviar, o el número de compte on fer-vos la devolució en cas de voler-la cancel·lar.

En cas de voler fer algun canvi o anul·lació entre les 72 hores i les 48 hores abans de la reserva, heu de trucar a l’Agència per tal de que us expliquin com gestionar-ho. No serà possible fer un reemborsament de la quota pagada però us podrem oferir una nova data per a la reserva.

En cas de quedar menys de 48 hores o de no presentar-se el dia i hora reservats, es perdrà el dret a sol·licitar un reemborsament de la quota pagada i es perdrà la possibilitat de canviar la data.

La sala està adaptada a cadires de rodes?
Sí, les dues sales estan adaptades, així que podeu fer els dos Rooms Escapes.
En cas que tot el grup aneu en cadira de rodes, comenteu-nos-ho amb anterioritat, per tal de tenir-ho en compte alhora de "muntar" la sala prèviament.

Puc celebrar l'aniversari del meu fill/a a l'Agència846?
Sí, i tant! És una molt bona opció que agrada molt!

Els nens i nenes han de tenir més de 7 anys i anar acompanyats d'1 adult durant tot el joc (que permetem que sigui la 7ena persona). Si cap adult hi vol participar, oferim el servei "d'acompanyament" fet pel nostre detectiu Game Master que té un cost de 5€ extres respecte l'adult (exemple: 6 nens + Game Master = 100€).
En aquest darrer cas, o si el vostre grup és més nombrós, envieu-nos un e-mail a info@agencia846.com o truqueu-nos al 717.773.846 i us explicarem com podem gestionar-ho.

Si us interessa, podem amagar un regal o una targeta dins la sala i que el trobin durant el joc! (contacteu amb nosaltres per portar-nos-ho prèviament al dia de la partida)

Per ara, no disposem de cap espai on poder fer-hi l'esmorzar/berenar.


Venim en cotxe, on aparquem?
El nostre tram de carrer Corró té la circulació restringida a veïns. Podeu aparcar als carrers del voltant, però us recomanem que aparqueu a l'aparcament municipal més proper, a 6 minuts a peu.

Tens altres preguntes? Contacta'ns a info@agencia846.com