Preguntes freqüents

En què consisteix una col·laboració amb l’Agència 846?

A l’Agència 846 ens arriben casos nous periòdicament. Quan els nostres agents no donen l’abast demanen ajuda, en aquest cas a vosaltres.
Si accepteu una de les missions quedareu tancats dins d’una habitació, haureu de resoldre el cas i alhora aconseguir sortir-ne abans de 60 minuts.

Les col·laboracions amb l’Agència 846 són perilloses? Fan por?

En absolut. Són totalment segures i aptes per a tothom, fins i tot si estàs embarassada (enhorabona!) o si ets claustrofòbic, ja que per motius de seguretat, en tot moment que ho desitgeu podreu deixar de jugar amb nosaltres i sortir de l’habitació. En aquest cas però, no podreu tornar-hi a entrar. A més a més, un agent us estarà supervisant en tot moment a través de les càmeres de seguretat per tal de vetllar per al bon funcionament de la partida.

Pel que fa a la por no patiu, no en fa, la nostra intenció és que tothom s’ho passi bé.

Quants investigadors podem col·laborar amb l’Agència 846 a l'hora?

La col·laboració està pensada per fer-se en grups de 2 a 5 persones, per gaudir plenament de l’experiència i tenir espai suficient. En casos puntuals s’acceptarà un 6è jugador.

Recomanem grups de 4-6 persones, com més ulls i més compenetrats aneu, més possibilitats de resoldre el cas!

En cas de ser un grup més nombrós, us recomanem reservar 2 sessions consecutives per tal de poder jugar competint entre vosaltres. Poseu-vos en contacte amb l’Agència 846 per e-mail o telèfon per gestionar la reserva i que la segona missió comenci just després d'acabar la primera.

Quina és l’edat mínima per col·laborar amb l’Agència 846?

Tothom pot participar-hi, però aconsellem un mínim de 7-8 anys.
En cas que un menor d’edat ens vulgui ajudar serà molt benvingut, però haurà de venir acompanyat d’un adult i ens ho haurà de notificar en el moment de fer la reserva.

Com podem col·laborar amb l’Agència 846?

Heu d’anar a l’apartat de Reserves de la web de l’Agència on us apareixerà un calendari amb els dies i hores disponibles (en verd). Seleccioneu el dia i hora que preferiu.
Us demanarà les vostres dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i e-mail) i seguidament tindreu una pasarel·la segura de pagament amb targeta.Un cop acabat el procediment rebreu un e-mail de confirmació si tot ha anat bé.
En cas de no completar el pagament, la sessió triada quedarà lliure i disponible per ser reservada de nou.

Com podem sol·licitar una factura a l’Agència 846?

Un cop formalitzada la reserva, envieu un mail a l’Agència amb les vostres dades fiscals i rebreu la factura en .pdf per e-mail durant les següents 72 hores.

Cal que faci algun entrenament previ per poder col·laborar amb l’Agència 846?

No, la força no serà necessària en cap moment, ni tampoc cal tenir un estat físic concret.
L’important serà ser molt observador, tenir una bona capacitat de relacionar idees i conceptes, utilitzar l’enginy i sobretot la deducció.

Podem portar material o elements de casa?

No. Tots els objectes personals que porteu els haureu de deixar en unes caselles abans d’entrar a la sala (jaquetes, bosses, motxilles, mòbils, etc).

Quant costa una partida a l’Agència 846?

El preu és a partir de 55€ per grup, i varia en funció del número de participants i la data del joc.
Oferim la possibilitat d’afegir un 7è jugador en casos puntuals, ja que el joc està dissenyat per un màxim ideal de 6 persones, en aquest cas cal enviar un e-mail a l’Agència al moment de fer la reserva, o trucar-hi per notificar-ho.

Podem pagar en efectiu a l’Agència 846?

Si per algun motiu no podeu fer el pagament amb targeta, envieu un mail o truqueu a l’Agència 846 i us explicarem com fer el pagament en efectiu.

Podem jugar si arribem tard?

En tota reserva us donem 10 minuts de cortesia, en cas de no ser a l’Agència, passat aquest temps, ens veurem obligats a cancel·lar la vostra reserva per tal de no perjudicar als investigadors dels grups següents.

Us demanem que sigueu molt puntuals, ja que necessitem que estigueu uns minuts previs a l’Agència 846 per tal d’explicar-vos detalladament la vostra missió en el cas. A més a més, un cop sortiu de l’habitació (resolt el cas o no) també ens agradarà dedicar-vos uns minuts per comentar la vostra experiència.

Podem canviar el dia de la reserva o cancelar-la?

Les reserves poden canviar-se o cancelar-se si és amb més de 72 hores d'antel·lació. Caldrà enviar un e-mail a l’Agència amb l’assumpte “canviar reserva” o “cancel·lar reserva”, indicant el codi de reserva, el dia i hora reservats i el nou dia i hora que voleu reservar, en cas de voler-la canviar, o el número de compte on fer-vos la devolució en cas de voler-la cancel·lar.

En cas de voler fer algun canvi o anul·lació entre les 72 hores i les 48 hores abans de la reserva, heu de trucar a l’Agència per tal de que us expliquin com gestionar-ho. No serà possible fer un reemborsament de la quota pagada però us podrem oferir una nova data per a la reserva.

En cas de quedar menys de 48 hores o de no presentar-se el dia i hora reservats, es perdrà el dret a sol·licitar un reemborsament de la quota pagada i es perdrà la possibilitat de canviar la data.

Tens altres preguntes? Contacta'ns a info@agencia846.com