Preguntes freqüents

En què consisteix una sessió de Room Escape a l’Agència 846?
A l’Agència 846 ens arriben casos nous periòdicament. Quan els nostres agents no donen l’abast demanen ajuda, en aquest cas a vosaltres.

Si accepteu un dels casos, quedareu tot el grup tancat dins d’una habitació, on haureu de resoldre el cas i alhora aconseguir sortir-ne abans de 60 minuts.

La lògica, enginy i treball en equip seran claus!

El joc és perillos? Fa por?

En absolut. És totalment segur i apte per a tothom, fins i tot si estàs embarassada (enhorabona!) o si ets claustrofòbic, ja que per motius de seguretat, en tot moment que ho desitgeu podreu deixar de jugar amb nosaltres i sortir de l’habitació. En aquest cas però, no podreu tornar-hi a entrar. A més a més, un agent us estarà supervisant a través de les càmeres de seguretat per tal de vetllar per al bon funcionament de la partida i podreu contactar-hi en tot moment.

Pel que fa a la por no patiu, no en fa i estareu sols en tot moment, la nostra intenció és que tothom s’ho passi bé.

Quants investigadors podem jugar per sessió?

Les sessions estan pensades per fer-se en grups de 2 a 6 persones, per gaudir plenament de l’experiència i tenir espai suficient. Com més ulls i més compenetrats aneu, més possibilitats de resoldre el cas!

Excepcionalment, quan participen menors en el Cas Namíbia, permetem que l’adult acompanyant sigui la 7a persona.

En cas de ser un grup més nombrós, us recomanem reservar 2 sessions consecutives per tal de poder jugar competint entre vosaltres. Poseu-vos en contacte amb l’Agència 846 per e-mail o telèfon per gestionar la reserva i que la segona sessió comenci just després d'acabar la primera, així en 2:30h aproximadament haureu jugat tots.

Quina és l’edat mínima per jugar a l’Agència 846?

Cal tenir 7 anys per poder resoldre el Cas Namíbia i anar acompanyat d’un adullt. Ens ho heu de notificar en el moment de fer la reserva via mail.

Per resoldre el Cas Napoli s’ha de ser major d’edat.

Com podem reservar una sessió a l’Agència 846?

Heu d’anar a l’apartat de Reserves de la web de l’Agència on us apareixerà un calendari amb els dies i hores disponibles (en verd). Seleccioneu el dia i hora que preferiu.
Us demanarà les vostres dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i e-mail) i seguidament tindreu una pasarel·la segura de pagament amb targeta. Un cop acabat el procediment rebreu un e-mail de confirmació si tot ha anat bé.
En cas de no completar el pagament, la sessió triada quedarà lliure i disponible, passats 30 minuts, per ser reservada de nou.

Si el dia i hora que voleu reservar encara no està disponible al web, envieu-nos un mail per tal de que us pre-reservem la sessió. Un cop oberta aquella data al calendari rebreu un e-mail de confirmació.

Com podem sol·licitar una factura a l’Agència 846?

Un cop formalitzada la reserva, envieu un mail a l’Agència amb les vostres dades fiscals i rebreu la factura en .pdf per e-mail durant les següents 72 hores.

Cal que faci algun entrenament previ per poder jugar a l’Agència 846?

No, la força no serà necessària en cap moment, ni tampoc cal tenir un estat físic concret.
L’important serà ser molt observador, tenir una bona capacitat de relacionar idees i conceptes, utilitzar l’enginy i sobretot la deducció.

Podem portar material o elements de casa?

No. Tots els objectes personals que porteu els haureu de deixar en unes caselles tancades amb clau abans d’entrar a la sala (jaquetes, bosses, motxilles, mòbils, etc).

Quant costa una partida a l’Agència 846?

El preu és a partir de 55€ per grup, i varia en funció del número de participants, la data del joc i el cas.

Cas Namíbia:
2 a 4 persones --- 55€ / grup
5 persones --- 65€ / grup
6 persones --- 75€ / grup
7 persones --- 90€ / grup

Podem pagar en efectiu a l’Agència 846?

Si per algun motiu no podeu fer el pagament amb targeta, envieu un mail o truqueu a l’Agència 846 i us explicarem com fer el pagament en efectiu.

Podem jugar si arribem tard?

En tota reserva us donem 10 minuts de cortesia, en cas de no ser a l’Agència, passat aquest temps, ens veurem obligats a cancel·lar la vostra reserva per tal de no perjudicar als investigadors dels grups següents.

Us demanem que sigueu molt puntuals i que arribeu tots alhora. Penseu que necessitem que hi sigueu tots per tal d’explicar-vos detalladament la vostra missió en el cas. A més a més, un cop sortiu de l’habitació (resolt el cas o no) també ens agradarà dedicar-vos uns minuts per comentar la vostra experiència.

Podem canviar el dia de la reserva o cancelar-la?

Les reserves poden canviar-se o cancelar-se, una vegada, si és amb més de 72 hores d'antelació. Caldrà enviar un e-mail a l’Agència amb l’assumpte “canviar reserva” o “cancel·lar reserva”, indicant el codi de reserva, el dia i hora reservats i el nou dia i hora que voleu reservar, en cas de voler-la canviar, o el número de compte on fer-vos la devolució en cas de voler-la cancel·lar.

En cas de voler fer algun canvi o anul·lació entre les 72 hores i les 48 hores abans de la reserva, heu de trucar a l’Agència per tal de que us expliquin com gestionar-ho. No serà possible fer un reemborsament de la quota pagada però us podrem oferir una nova data per a la reserva.

En cas de quedar menys de 48 hores o de no presentar-se el dia i hora reservats, es perdrà el dret a sol·licitar un reemborsament de la quota pagada i es perdrà la possibilitat de canviar la data.

La sala està adaptada a cadires de rodes?
Sí, la sala està adaptada així que podeu fer el Room Escape.
En cas que tot el grup aneu en cadira de rodes, comenteu-nos-ho amb anterioritat, per tal de tenir-ho en compte alhora de "muntar" la sala prèviament.

Puc celebrar l'aniversari del meu fill/a a l'Agència846?
Sí, i tant! Sempre que els nens i nenes tinguin més de 7 anys i vagin acompanyats d'1 adult per grup.
En aquest cas, poden ser fins a 6 nens/es per sessió i l'adult és la 7ena persona. Si cap adult hi vol participar, oferim el servei "d'acompanyament" fet pel nostre detectiu Game Master.

Si us interessa, us oferim amagar el regal dins la sala i que el trobin durant el joc!

Per ara, no disposem de cap espai on poder-hi fer el berenar.


Venim en cotxe, on aparquem?
El nostre tram de carrer Corró té la circulació restringida a veïns. Podeu aparcar als carrers del voltant, però us recomanem que aparqueu a l'aparcament municipal més proper, a 6 minuts a peu.

Tens altres preguntes? Contacta'ns a info@agencia846.com